Nettside

Hva kan en god nettside gjøre for din bedrift?

Møte-med-SCC
Profesjonelle nettsider

En god nettside kan gjøre mye for din bedrift. Det er her du presenterer deg for potensielle kunder, og derfor er det viktig at nettsiden din gir et godt inntrykk. En profesjonell nettside kan bidra til å øke merkevarebevisstheten din, øke salget og generelt øke interessen for din bedrift.

En god nettside forbedrer kundeopplevelsen

En velutviklet nettside kan også bidra til å gjøre det enklere for kundene dine å finne informasjon om produktene og tjenestene dine. En god nettside kan også bidra til å forbedre kundeopplevelsen, ved å tilby en intuitiv navigering og enkel tilgang til relevant informasjon. Dette kan igjen føre til økt lojalitet og positive anbefalinger fra kundene dine.

Offroad FInnmark

Referanser

Trainee Finnmark nettside

Trainee Finnmark

Trainee Finnmark har samarbeidet med oss for å utvikle deres nye nettside. Vårt team har arbeidet tett med Trainee Finnmark for å forstå deres behov og mål, og har utviklet en moderne og brukervennlig nettside som reflekterer bedriftens budskap.

Resultatet er en nettside som gir en konsistent og sterk visuell identitet, og som gir en enkel og effektiv måte for bedrifter å ta kontakt og lære mer om programmene som tilbys.

Laksens-hus-nettside

Laksens Hus

Vi har bygget nettsiden for Laksens Hus, en plattform for formidling av kunnskap om lakseoppdrett.

Vi har også levert forsidevideoen. Vi benyttet oss av designet fra deres tidligere nettside (designet av Mr. Christer Design) som utgangspunkt, men vårt fokus var hovedsakelig på å forbedre baksiden for å øke brukervennligheten.

Laksens Hus demonstrerer samspillet mellom natur, menneske og teknologi i lakseoppdrett.”

SCC-referanse

Smart Construction Cluster

Vi bygde nettsiden til Smart Construction Cluster. De gir muligheter for lønnsom digitalisering av BEA-næringen gjennom forretningsmuligheter og tjenesteutvikling.

De tilbyr også 3D-teknologi for å visualisere bygg, samt møte- og samhandlingsteknologi i sine møtelokaler.

La oss starte samtalen! Fyll ut skjemaet, og vi vil kontakte deg så fort som mulig.