Nettside

Du trenger ikke være trollmann for å fronte din digitale identitet

lizard wizard

Hva kan en god nettside gjøre for din bedrift?

Det kan være vanskelig å sette spissen på hva som gjør en nettside god eller dårlig for et enkelt formål, men en god nettside er mer en bare din digitale powerpoint presentasjon. Derfor holder vi dialog under hele prosessen og skreddersyr løsningen etter behov og ønske.

userflow

Responsivt design

En stor andel av dagens trafikk skjer på mobile enheter. Vi sørger for at designet tilpasser seg og at opplevelsen blir behagelig for alle.

Brukeropplevelse

Det skal være lett og intuitivt å bruke nettsiden. En brukervennlig webside gjør det mulig å vise seg frem på nettet fra sin beste side. 

Kommunikasjon

En god nettside øker evnen til å kommunisere med kunder på en effektiv måte. 
Vi hjelper deg med et kreativt design som gjør at bedriften synliggjøres og skiller seg ut fra konkurransen.

SEO

Vi optimaliserer nettsidens innhold og struktur for forsikre oss om at du blir synlig på nettet. God SEO er viktig for å bli funnet gjennom søkemotorer og oppnå rekkevidde.

Vårt arbeid

Evolo Technologies

Havspeil

finnmark moods

Trainee Finnmark

Smart Construction Cluster

Opplev Finnmark

Digital markedsføring

Digital markedsføring refererer til en rekke ulike strategier som brukes for å markedsføre produkter eller tjenester på digitale plattformer.

Med digitale strategier kan bedrifter nå kunder over hele verden, og tilpasse markedsføringen til deres spesifikke interesser og behov.

Søkemotor optimalisering

SEO er hvordan du blir synlig.
De fleste salg i Norge starter med et søk, og da er det kritisk at din nettside blir sett, og din bedrifts informasjon er tilgjengelig.

Noen av de viktigste faktorene for SEO
- Søkeord
- Innhold
- Teknisk SEO og analyse

Innhold

Når du først er blitt sett så er det viktig med fangende innhold.
Det er ikke bare å ha et nettsted med god design og funksjonalitet, men også ha relevant og engasjerende innhold som tiltrekker seg besøkende og forsterker din SEO.

Bilder og video er essensielle elementer i alle annonser og landingssider.

FAQ

FAQ

Tidsforbruket varierer ofte etter størrelsen og kompleksiteten av prosjektet. Enkle løsninger kan utvikles i løpet av 1-4 uker, mens større og mer innviklede prosjekt kan ta lengre tid.

Tidsforbruk og kostnad går ofte hånd i hånd. Generelt vil alt mellom et busjett på 30.000 – 150.000 være realistisk, men landepunktet er gjerne et sted i midten. Kontakt oss og vi fikser et møte og et estimat for ditt prosjekt!

I vedlikeholdsavtalen påtar vi oss ansvaret for å sikre at nettsiden er funksjonell og tilgjengelig for brukere gjennom hele året. Avtalen inkluderer løpende overvåkning av nettsidens ytelse, sikkerhet og eventuelle oppdateringer av programvare. 

Dette inkluderer blant annet kostnader av hosting, backups og teknisk support.
Prisen vil variere utifra platform, samt. størrelse og kompleksitet på nettsideløsningen. Avtalen er skreddersydd og tilpasses deg og din løsning.

Vi benytter oss av platformene WordPress og Webflow for prosjektene våre. 

Både WP og Webflow er fantastiske verktøy for å skape nettsider, men som alt annet har de både fordeler og ulemper. Vi gjør vurderinger etter behov for hvilke verktøy vi benytter til et prosjekt, og mange kunder har tidligere prosjekt som de ønsker å videreutvikle.

Absolutt!  Etter lansering får du fullstendig kontroll over nettsiden. Vi er alltid behjelpelige og tilpasser oss for at du kan gjøre de endringene du ønsker å utføre selv. En nettside er et løpende prosjekt som videreutvikles i tritt med behov og omgivelser. Derfor er vi med deg hele veien, også etter lansering.

Både WordPress og Webflow lar oss også tilpasse innholdssystemer(CMS) som gjør at du vil kunne laste opp innlegg, nyheter, bilder, jobbutlysninger, osv – uten å måtte tenke over hvordan det skal dukke opp på nettsiden.

Les mer om Webflow CMS her

En profesjonell nettside er ditt digitale ansikt og en viktig del av din merkevareidentitet. Den gir deg muligheten til å nå ut til et større publikum, fremme dine produkter eller tjenester, og skape tillit blant potensielle kunder.

En nettside er en av de mest effektive måtene å markedsføre bedriften din på nettet, og nettsiden er grunnsteinen for mange former av digital markedsføring.

En brukervennlig og responsiv nettside er avgjørende for å gi besøkende en god opplevelse uavhengig av enhet eller skjermstørrelse de bruker.

Vi holder oss oppdatert på webdesignprinsipper, benytter oss av responsive design og utfører grundige tester på forskjellige enheter og nettlesere.

Hvis du er interessert kan du lese mer om responsive web design på W3 og MDN

SEO står for Search Engine Optimization (søkemotoroptimalisering) og refererer til prosessen med å forbedre nettsidens synlighet i søkemotorer.

Høyere rangering i søkeresultatene øker sjansene for organisk trafikk til nettsiden. Ved å implementere SEO-strategier som optimalisering av søkeord, forbedring av nettsidens struktur og innhold, og bygging av kvalitetslenker, kan du øke synligheten og tiltrekke relevant trafikk.

En statisk nettside er en nettside som viser samme innhold til alle besøkende og har begrenset funksjonalitet. En dynamisk nettside, derimot, kan tilpasse innholdet basert på brukerens handlinger eller data, og har ofte mer avansert funksjonalitet som integrasjoner med andre systemer eller en database.

La oss starte samtalen